Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

VacaturesUpward is een vereniging waar al veel vrijwilligers zich actief voor in zetten. Maar binnen een vereniging van meer dan 1.000 leden hebben wij ook veel vrijwilligers nodig. Hieronder vind je een overzicht van de vacatures en openstaande klussen. Dit overzicht wordt regelmatig aangepast met nieuwe klussen en vacatures.

Wil je iets meer weten over welke commissies er zijn of wat ze doen. Bekijk de verschillende vrijwilligersvlogs op Youtube.

Heb je vragen of wil je iets oppakken neem contact op met de vrijwilligerscommissie. Je kan ze bereiken via vrijwilligers@upward.nl.

#SAMENZIJNWIJUPWARD


Vrijwilligerscommissie Upward

Miranda ter Huurne
Danielle Trijbels
Inge Roelofsen
Petra Donders


Commissieleden        
Communicatiecommissie        
Ben jij de communicatiespecialist die wij zoeken? De communicatiecommissie is heel hard op zoek naar ....       
Lees verder   
 
Commissieleden   Voorzitter en commissieleden   Corona coördinator
Barcommissie   Evenementen & Toernooien   Corona coördinator
Wij zoeken leuke enthousiaste ouders voor uitbreiding van onze barcommissie op zaterdag. ....  Hoe leuk zou het zijn als er op Upward meer activiteiten gaan ontstaan. Een jeugdtoernooi, een .....   Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die deze taak op zich wil nemen. Of misschien wel meerdere vrijwilligers die dit samen willen doen.

Lees verder  Lees verder  Lees verder
 

 • Communicatiecommissie
  Ben jij de communicatiespecialist die wij zoeken? De communicatiecommissie is heel hard op zoek naar versterking. Wat doe je zoal in deze commissie: alle communicatie binnen Upward verder professionaliseren, up to date houden van de huidige communicatielijnen en zorgen dat er een goede communicatielijn ontstaat.


 • Barcommissie
  Wij zoeken leuke enthousiaste ouders voor uitbreiding van onze barcommissie op zaterdag.
  Doel van de barcommissie is het, samen met de leden, optimaal laten draaien van de bar en ons clubhuis, zodat er een gezellige sfeer heerst en het tevens een positieve financiële bijdrage levert aan de club.
  De barcommissie ondersteunt elke zaterdag de vaste crew van de bar.
  Je wordt ongeveer 3x ingedeeld voor de winterstop en na de winterstop ook nog eens 3x.
  Het zijn relatief korte shifts, zodat het ook nog mogelijk is om je kind te zien hockeyen.
  De shifts zijn van: 8.30-11 uur / 11-13.30 uur / 13.30-16 uur en van 16-sluit.

  Belangrijkste taken zijn:
  • het creëren van een gezellig clubhuis,
  • het zelfstandig draaien van een bardienst,
  • het bedienen van het kassasysteem,
  • het netjes houden van het clubhuis rondom de bar,
  • aansturen/helpen van ouders, die bardiensten draaien,
  • het deel nemen aan de commissievergaderingen (4x per jaar),
  • optioneel: meedenken over beleidsmatige zaken inzake de barcommissie.

  Kom je ons team versterken? Leuk ! Stuur een mail naar: vrijwilligers@upward.nl
  Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten.


 • Evenementen & Toernooien
  Hoe leuk zou het zijn als er op Upward meer activiteiten gaan ontstaan. Een jeugdtoernooi, een feestavond, een borrel, een filmavond etc etc etc. Naast de al bestaande evenementen georganiseerd door H1, D1 en de sponsorcommissie zou het mooi zijn al er meer leven in de brouwerij komt Ga jij daar bij helpen? We zoeken een voorzitter en commissieleden.


 • Corona coördinator
  Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger, die deze taak op zich wil nemen. Of misschien wel meerdere vrijwilligers, die dit samen willen doen.

  Tot nu toe hebben de vrijwilligers,die al taken hebben, deze taak op zich genomen. Ondertussen nemen de Corona besmettingen weer toe. Dus moeten ook wij ons weer beter organiseren.

  Wij willen heel graag met zijn allen blijven hockeyen op Upward. Maar dit gaat niet zomaar. Op dit moment wordt er door het Bestuur en de betrokken commissies hard gewerkt aan het door vertalen van het KNHB protocol. Maar daarmee zijn wij er nog niet. Het protocol moet worden gehandhaafd. Daarom zijn wij op zoek naar een soort “Upward BOA”.

  Wat verwachten wij:

  • Leden de regels helpen herinneren als ze die even vergeten zijn,
  • Checken of er in het clubhuis niet te veel mensen zijn,
  • Iedereen de juiste route naar veld, toilet of wat dan ook tonen,
  • Checken of de materialen Corona proof worden gebruikt,
  • Aanwezig tijdens de jeugd trainingen van 16 – 20 uur (minimaal 3x/week),
  • Checken of er nog genoeg ontsmettingsmiddelen etc. aanwezig zijn,
  • Tijdens spitsmomenten, zoals zaterdagen, aanwezig zou helemaal top zijn,
  • Tot wanneer is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen ,

  Wij realiseren ons dat dit een flinke uitdaging is. Maar met zo’n groot netwerk als Upward moeten wij vast “via via via” hier iemand voor kunnen vinden. Wie weet ken jij een buurman / buurvrouw of Opa of Oma. Iemand die op dit moment graag een spin in het web is, tijd heeft, makkelijk met verschillende mensen omgaat en graag de handen uit de mouwen steekt? Het kan natuurlijk ook iemand van buiten de vereniging zijn.

  Als je iemand weet of dit zelf wil doen laat het dan aan ons weten via vrijwilligers@upward.nl.

  #SAMENZIJNWIJUPWARD


 • Kascommissie
  De kascommissie bestaat momenteel uit Henk Sijbring en René van Egmond. Het zou mooi zijn als daar nog iemand bijkomt. Dan kunnen we onze taak, toezicht op de financiën en organisatie, beter uitvoeren. Nu zijn we vooral actief rond de afsluiting van het financieel jaar, alwaar we ten behoeve van de goedkeuring van het jaarverslag, samen met de penningmeester door de boeken gaan. Daarnaast kijken we naar het financieel beleid en hoe dit georganiseerd is. Kortom, een boeiend inkijkje in het hart van de motor van Upward. Je hoeft echt geen financiële whizzkid te zijn, maar het helpt wel indien je begrijpt hoe een boekhouding in de basis in elkaar zit. Gevoel voor cijfers en wat lol om te analyseren is wel handig.


 • Hockeyvoetbal
  Vol enthousiasme aan de slag met de allerjongste op Upward. Ga jij samen met een zeer ervaren kracht de gehele organisatie rondom deze wekelijks terugkerende speelse trainingen organiseren?


 • Jongste Jeugd commissie
  Binnen de jongste jeugdcommissie zorg je met elkaar voor alle activiteiten die de Jongste Jeugd op Upward aangaan. Kom jij deze commissie versterken?


 • Scheidsrechterscommissie
  Zonder een goede scheidsrechter, geen leuke wedstrijd. Upward staat bekend om zijn goede opleiding en mogelijkheden voor leden om een topscheidsrechter te worden. Hiervoor is opleiding, planning, begeleiding en zijn er mensen nodig. We zoeken een voorzitter en commissieleden


 • Opleidingscommissie
  Opleiding binnen Upward is een steeds belangrijker onderdeel van onze vereniging. Niet alleen de hockeyende leden, maar ook de trainers, coaches, keepers, scheidsrechters en misschien ook wel de ouders hebben behoefte aan goed opleidingsbeleid en de organisatie hier rondom. Ze zoeken versterking.