Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

De heerlijke herfstweken van Auping...

Geschreven op 23 oktober 2019

Heel veel herfstvoordeel op alle boxsprings en matrassen van Auping... 

Toe aan een nieuw bed, een nieuw matras of een dekbed? Ontdek jouw herfstvoordeel!Het zijn de heerlijke herfstweken van Auping. Daarom hebben ze heel veel herfstvoordeel op alle boxsprings en matrassen. Op de slaapafdeling van Auping Plaza in Duiven kun je alle Auping boxsprings bekijken en uitvoerig testen. Daarnaast geven de slaapexperts jou deskundig advies. Zo weet je zeker dat je de juiste boxspring koopt.

Fiets tussen de druppels door of ga schuilen in de winkel van Auping Plaza Duiven en creëer met de exclusieve collectie van textieldesigner Mae Engelgeer, jouw favoriete sfeer… 

Dubbelop scoren met je Auping Plaza Pas?

Tijdens de heerlijke herfstweken ontvang jij niet alleen extra voordeel op alle boxsprings en matrassen van Auping. Op vertoon van je Auping Plaza "hockeyvoordeel” pasje ontvang je als Upward lid het gehele jaar 10% korting op het aankoopbedrag. Je sponsort daarmee ook meteen jouw club, want Auping Plaza Duiven doneert 5% van jouw aankoopbedrag in de kas van jouw hockeyclub.Heb je nog geen "Auping Plaza Pas”? En wil je hiervan graag gebruik maken? 

Kijk dan snel in de bijlage of stuur een mail naar: sponsor@upward.nl.  

AMHC Upward Sponsorcommissie

Nieuws afbeelding Bijlage