Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

BITJES HAPPEN: Hockeybitje op maat

Geschreven op 26 augustus 2020

Op woensdag 9 september a.s. tussen 15.30 en 17.30 uur organiseert ArnhemOrtho, sponsor van Upward , een ‘Bitjes Hapdag’ voor alle leden. 


Locatie: Praktijk ArnhemOrtho, Geert Grootestraat 2, Arnhem 

Vanwege Corona vindt de hapdag plaats op de praktijk van ArnhemOrtho, zodat de Corona veiligheids- en hygiënemaatregelen in acht genomen kunnen worden. 


Voor kinderen en volwassenen 

Zowel voor kinderen als volwassenen zijn deze op maat vervaardigde gebitsbeschermers bedoeld. Ze hebben een goede pasvorm, zijn sterk, vormvast en vallen niet zo maar uit. Hierdoor kan je beter ademen, slikken en praten. 

Voor kinderen die nog wisselen of een slotjesbeugel hebben kan een confectiebitje 

gebruikt worden. Het gebit verandert namelijk zo snel dat een op maat gemaakt bitje na 

een poosje niet meer past en dus relatief kostbaar is. Het is wel mogelijk om een passend bitje te laten maken. In dit bitje wordt rekening gehouden met extra ruimte voor de doorbraak van tanden. 


Aanmelden 

Om je aan te melden mail je jouw gegevens naar info@arnhemortho.nl Vermeld naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en bij voorkeur een tijdstip. 


Speciale actieprijs 

Voor Upward-leden hanteren we speciale actieprijzen op basis van de kostprijs. 

In je bitje komt je naam en telefoonnummer te staan. Wil je ook het Upward-logo in je bitje? Dan komt er € 5,- extra bij. Je kunt contant of met pin betalen aan de balie. 

Transparant bitje € 45,- 

Gekleurd bitje € 50,- 


Ophalen 

Na ongeveer 2 weken krijg je per mail bericht dat je bitje klaar ligt achter de bar van Upward. Je kunt het daar dan ophalen. 

Nieuws afbeelding