Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Upward scoort met eerste Volvo XC40 Pure electric

Geschreven op 19 november 2020

Eerste levering Volvo XC40 Recharge P8 AWD Pure electric en meteen € 1000,- clubbonus voor hockeyclub Upward!

Woensdag 11 november j.l. kreeg Tjeerd Oostra zijn splinternieuwe Volvo XC40 afgeleverd. Leuk detail, het is de eerste volledig elektrische Volvo die werd afgeleverd door Mathijs van Geenen  van Henk Scholten Volvo.

De Clubbonus is een initiatief van de Volvo importeur. Upward en Henk Scholten Volvo hebben al jaren een samenwerkingsovereenkomst. Onderdeel daarvan is de Hockey Clubbonus. De importeur keert deze bonus van € 1.000 uit aan de club wanneer een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij één van de vestigingen van Henk Scholten Volvo. De vestigingen van Henk Scholten Volvo vindt u in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en Culemborg. Sinds kort is er ook een clubbonus van € 500 als een lid of ouder van een jeugdlid een Volvo koopt die voorzien is van het Volvo Selekt label.

"Met de Volvo Clubbonus kunnen we als dealer de sponsorovereenkomst met Upward veel meer inhoud geven”, aldus Mathijs. "De club en wij hebben beide belang bij een zo hoog mogelijke Volvo-dichtheid onder de leden. Want de club ontvangt € 500 bij een Volvo Selekt of € 1.000 bij elke nieuwe Volvo die een clublid of de ouders van een jeugdlid bij ons koopt of least.”

"DeVolvo Clubbonus is een welkome aanvulling op onze sponsorinkomsten. Deze extra inkomsten kunnen wij goed gebruiken voor onze jeugd”, aldus Tjerk Oostra van Upward.

(foto: Mathijs van Geenen van Henk Scholten Volvo samen met Tjeerd Oostra van Upward)

Nieuwsgierig naar deze Volvo XC40 Pure electric of een van de andere leuke Volvo’s in de voorraad van clubsponsor Henk Scholten?

Check www.henkscholten.nl of maak direct een afspraak met Mathijs van Geenen voor een uitgebreide proefrit.


Nieuws afbeelding