Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Onze nieuwe voorzitter stelt zich voor

Geschreven op 1 februari 2021

Beste leden, ouders van leden, sponsoren en andere belangstellenden, 

Afgelopen december heb ik de voorzittershamer van Remco Bijlsma overgenomen. Ik heb erg veel zin onze club te leiden naar het 100-jarig bestaan in 2023 én zoveel jaren daarna. Ik zat al eerder in het bestuur van Upward. In die 5 jaar had ik verschillende portefeuilles onder mijn hoede, zoals senioren, horeca en sportiviteit & respect.  

Sinds 1994 hockey ik bij Upward, inmiddels in Veteranen A. Onze 2 dochters hockeyen ook. Mijn zoon heb ik niet kunnen overtuigen. Hij voetbalt met veel plezier bij onze buren, SML.  

De afgelopen tijd hebben we helaas een aantal ingrijpende maatregelen moeten nemen. Deze waren nodig om verder te kunnen bouwen aan een gezonde toekomst voor onze vereniging. In de nieuwsbrief geven we jullie daar nadere toelichting over. 

Ondanks alle restricties kan de jeugd gelukkig blijven sporten. De zaalcompetitie is vervangen door wintertrainingen. Deze worden heel goed bezocht. Het is, juist nu, heel belangrijk zoveel mogelijk te blijven bewegen. Helaas mogen de senioren nog niet onze velden op. 

Ik hoop elkaar in het voorjaar in goede gezondheid en met de dan geldende regels op Upward te zien. En kennen we elkaar nog niet? Dan maak ik graag kennis met je!  

Zorg ondertussen goed voor jezelf en voor elkaar.  

Sportieve groet,

Bas Blikkendaal

Reacties

img

Pieter Veltman

7-2-2021 @ 23:04:31 |succes Bas

Reageer op het nieuws