Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

In memoriam Henk van Soest

Geschreven op 25 oktober 2021

In memoriam

Het bestuur heeft het droevige bericht ontvangen dat oud Upward voorzitter en erelid, Henk van Soest onlangs in zijn geliefde Madrid is overleden. Henk was voorzitter in de jaren ‘90, een periode waarin de vereniging successen kende met een promotie van Dames 1 naar de overgangsklasse (nu promotieklasse), een jongens A1 - met Henk als coach - dat om het kampioenschap streed en een Heren 1 dat steevast meedeed om het kampioenschap (maar het nimmer wist te veroveren). In die tijd kwam onder zijn bezielende leiding ook de aanleg van ons tweede kunstgrasveld tot stand.

Maar misschien wel het meest kenmerkende was dat Henk een supporter was van iedere Upwardiaan, iedereen kende Henk en Henk kende iedereen. Een prachtmens, een voorzitter waar iedere vereniging jaloers op was. 
Henk heeft in zijn Arnhemse jaren Upward in zijn hart gesloten en zelfs vanuit Madrid bleef hij zijn Upward altijd trouw. Zo kwam hij steevast even op Upward als hij zijn kinderen en kleinkinderen opzocht en was hij tot een paar jaar geleden nauw verbonden aan de stichting (inmiddels gefuseerd met Upward) die lange tijd zorgde voor stabiliteit achter de vereniging.

Met veel respect en prachtige herinneringen maken we een diepe buiging voor het verlies van deze Upwardiaan en wensen we al zijn naasten heel veel sterkte met dit enorme verlies.

Het bestuur

Nieuws afbeelding