Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Zaalhockey Update 13-12-2021

Geschreven op 13 december 2021

Beste Allen,

Wederom een nieuwe update 13-12-2021 met wijzigingen, gestuurd vanuit de hockeybond:

Beste zaalhockeyers,

Het eerste volledige weekend zaalhockey van dit seizoen is achter de rug. Van de ruim 1100 wedstrijden in de eerste 3 speeldagen zijn er in totaal 26 afgelast vanwege de corona situatie, het overgrote deel is dus gespeeld.

Niet geheel onverwacht lijkt het alsof de overheid gaat besluiten om de avond lock-down tot na oud & nieuw te verlengen. We hadden ons grotendeels al voorbereid er zijn maar enkele wedstrijden op 2 januari die ná 17:00 uur eindigen; op 8 en 9 januari zijn het er weer beduidend meer…. De kans bestaat dus dat we verder moet schuiven/aanpassen met wedstrijden. We zijn ons daar op aan het voorbereiden maar wachten op de nieuwe maatregelen.  

AFGELASTINGEN

Als wedstrijden worden afgelast terwijl er geen sprake is van een centrale afgelasting moet de procedure gevolgd worden die op deze pagina is beschreven :https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/afgelastingen-seizoen-2021-2022

De wedstrijdsecretaris zorgt er voor dat de wedstrijdsecretaris van de tegenstander én bij zaalhockey ook de wedstrijdsecretaris van de vereniging met zaaldienst op de hoogte worden gesteld – vanaf maandag voorafgaand aan het weekend per email en binnen 24 uur voorafgaand aan de wedstrijd telefonisch!  De wedstrijden moeten vervolgens in Lisa of AllUnited op afgelast gezet worden.

 De vereniging die zaaldienst heeft stelt ook de beheerder van de sporthal op de hoogte van de afgelaste wedstrijden.

 Wijzigingen

Er zijn nog een beperkt aantal wijzigingen in verband nog 1 team dat wordt teruggetrokken en vanwege een aantal knelpunten in sporthallen. Er zijn een aantal wijzigingen met impact op het weekend 18 en 19 december!

 Met vriendelijke groet, 

KNHB Commissie zaalhockey Noord-Oost

Gert van Leusen, competitieleider

 Voor onderstaande teams geldt dat zij rekening dienen te houden met wijzigingen:

 

  • ·         Upward Heren 2 vanwege terugtrekking Kromhouters  datum 1stewijziging 22 jan.
  • ·         Upward JB2 vanwege terugtrekking Kromhouters datum 1ste wijziging 19 dec.
  • ·         Upward M8E2 terugtrekking Kromhouters (wordt vervangen door Doetinchem M8E4) Datum eerste wijziging 8 jan.
  • ·         Upward MA4 terugtrekking Zevenaar datum eerste wijziging was 11 dec.
  • ·         Upward MD1 terugtrekking Kromhouters datum eerste wijziging was 11 dec.

 

 Wij proberen jullie via mails, pushberichten en de site van alle wijzigingen op de hoogte te houden, maar vragen jullie zelf ook steeds de Upward App te willen checken. Deze laatste is voor nu het meest up to date.

 

Met vriendelijke groet,

Zaalcommissie

Nieuws afbeelding