Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Hockeykamp op Upward met Thijs van Dam

Geschreven op 27 december 2021

Hockeykamp op Upward met Thijs van Dam

 

Goed nieuws! Ondanks dat, door de nieuwe corona maatregelen, het Ubuntu Zaalhockeykamp niet door kan gaan is er wel gewoon het Ubuntu Hockeykamp op 5 en 6 januari op de velden van Upward! Tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Arnhem in de kerstvakantie komt de enige echte international Thijs van Dam een hockeyclinic verzorgen! Dus schrijf je snel in!

Inschrijven

 

Ubuntu Hockeykamp in Arnhem in de kerstvakantie De kosten voor het Ubuntu Hockeykamp in de kerstvakantie bedragen € 80,- voor 2 middagen! Beide dagen duren van 13:00 tot 16:00 en het hockeykamp is voor alle kinderen van 6 t/m 13 jaar die lekker willen hockeyen! Dit Ubuntu Hockeykamp zal tevens plaatsvinden conform de richtlijnen van het RIVM. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar ons protocol


Learn from the best tijdens de hockeyclinic van Thijs van Dam 

Niemand minder dan Thijs van Dam komt tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Arnhem een hockeyclinic geven. Dit is dus je kans om te leren hockeyen van een van de beste hockeyers ter wereld. Learn from the Best tijdens de clinic van Thijs van Dam! Schrijf je dus snel in voor het Ubuntu Hockeykamp in Arnhem en zorg dat jij het veldseizoen kan hervatten terwijl je net nieuwe tips and tricks van Thijs van Dam hebt gekregen! 


Sport to Grow aanpak 

Tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Arnhem in de kerstvakantie draait het om lekker hockeyen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het hockeykamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport tot Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.


Ubuntu Sport en Right to Play

Ubuntu Sport is een trotse partner van Right To Play. Right To Play zet de kracht van spelen in om wereldwijd het leven van kinderen te verbeteren die opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden. Met die aanpak zorgen ze ervoor dat kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond zijn en goed presteren op school: Protect. Educate. Empower.

 

U kunt bij een inschrijving voor dit Ubuntu Hockeykamp helpen en geld doneren om meer kinderen de kracht van sport te laten ervaren. Met een bijdrage van €5 kan een kind 5 weken lang meedoen aan de sportprogramma’s van Right to Play! Bij een donatie van €10 euro ontvangt u zelfs nog een prachtige bidon!

 

Voor meer informatie over Right to Play en hoe zij kinderen helpen kun je een kijkje nemen op www.righttoplay.nl.

Inschrijven

 

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben over het Ubuntu Hockeykamp in Arnhem op 5 en 6 januari voor kinderen van 6 t/m 13 jaar, dan kunt u contact met ons opnemen via info@ubuntu-sport.com.

Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws