Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Terugkoppeling breedte selectie

Geschreven op 17 mei 2024

Beste speler en ouders,  

Afgelopen weken hebben de breedte-selectietrainingen plaatsgevonden. Iedreeen heeft zich van zijn beste kant laten zien. De één is nerveus, de ander zelfverzekerd, een derde wellicht wat overmoedig en een vierde een tikkeltje bescheiden. Allemaal stuk voor stuk leuke, fanatieke hockeyers. En dat blijven ze ongeacht of ze straks in een selectieteam spelen of niet.  

Bij deze breedte-selectietrainingen is er door het technisch kader en meerdere trainers gekeken naar technische, tactische, motorische vaardigheden en naar de door de coach ingevulde ontwikkeling per speler tijdens het hele seizoen. Met dit complete worden spelers geselecteerd voor de selectietrainingen van de topteams.

Wanneer je (zoon en/of dochter) deze week géén mail ontvangt gaat (hij/zij) niet door naar de topselectietrainingen. Diegene die wel uitgenodigd worden voor de topselectietrainingen ontvangen deze week een e-mail hierover. Meedoen met de topselectietrainingen geeft geen garantie tot een plek in een selectieteam. Wel hopen we dat iedereen een mooie ervaring rijker is en veel plezier heeft op de trainingen.

Sportieve groet,  

Martijn Verkerk & Max Koopmans (Technisch Kader)
Erica Magendans (voorzitter JC)
Nicole Richter (Voorzitter Tranings Coördinatie Commissie)

Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws