INLOGGEN
Nieuws
Verslagen
Nog geen verslagen.
Social Media
Clubcompetitie
1.     JA1
2.     G-Hockey 1
3.     JC2 Zaal
4.     MB3 Zaal
5.     MB1 Zaal

Hele clubcompetitie
Workshop Sportiviteit & Respect
12-3-2018  | 

Voor: ouders, coaches en begeleiders 

Door: Tischa Neve 

Wanneer: dinsdag 27 maart van 19.30 tot 21 uur 

Locatie: clubhuis Upward 

 

De winterstop is weer voorbij en wij als commissie Sportiviteit & Respect willen de 2e helft van dit seizoen aanvangen met een workshop van Tischa Neve (kinder- en jeugdpsycholoog en o.a. bekend van het tv programma Schatjes, haar bijdragen over opvoeding in de NRC en haar columns voor het blad J/M). Vanwege het grote succes van haar workshops worden deze aan hockeyclubs aangeboden door de KNHB. Hiermee wil de KNHB, net als Upward, uitdragen dat sportiviteit, prestatie en gezelligheid hand in hand gaan!  

In de workshop staat Tischa stil bij het feit dat ouders en coaches een belangrijke bijdrage leveren aan het sportiviteit en respect klimaat van een sportclub. Niet elke ouder weet wat er van hem of haar wordt verwacht langs de lijn. Tischa zal deze avond praktische tips en aanwijzingen geven om een team en coach optimaal te laten presteren. Hoe ga je om met te fanatieke ouders en hoe coach je op een opbouwende, positieve manier met duidelijke regels en grenzen, dit zijn enkele onderwerpen die op deze avond aan bod komen. Graag nodigen wij jullie uit om met zo veel mogelijk ouders en begeleiders te komen. Maak bijvoorbeeld met het team van je kind de afspraak dat alle ouders aanwezig zullen zijn. Zo kunnen jullie er aan bijdragen dat jullie kinderen een sportieve en gezellige 2e helft van het hockeyseizoen tegemoet gaan!  

 

Meld je snel aan via [email protected] en laat even weten met hoeveel personen je komt. We zien jullie graag op dinsdag 27 maart! 


terug naar vorige scherm