INLOGGEN
Nieuws
Verslagen
Nog geen verslagen.
Social Media
Clubcompetitie
1.     JA1
2.     G-Hockey 1
3.     JC2 Zaal
4.     MB3 Zaal
5.     MB1 Zaal

Hele clubcompetitie
VOLVO familietoernooi Upward
7-4-2018  | 

 

VOLVO familietoernooi Upward

 

Maandag 21 mei op 2e Pinksterdag organiseren wij op Upward wederom het Volvo Familietoernooi! Tijdens dit toernooi staat veel lol, sportiviteit en gezellig samen sporten voorop. Het toernooi duurt van 10.00 tot ca.16.00 uur.

 

We beginnen met koffie en sluiten af met een borrel! Er zijn leuke prijzen te winnen op onderdelen als: samenstelling team (mooie mix tussen jong en oud), creativiteit team (thema en outfit), de mooiste/lekkerste taart, sportiviteit en doelsaldo.

 

Voor wie?

Het toernooi is voor leden en hun familie en vrienden. Niet hockeyers of oud-hockeyers zijn ook welkom. De minimale leeftijd om mee te doen is 6 jaar. Je team moet minimaal uit 8 spelers bestaan. Je mag ook met meerdere gezinnen een team vormen. Probeer je team zo samen te stellen dat er een mooie mix is tussen jong en oud!

 

Je team

Verzin een ludieke naam voor je team, een originele teamoutfit en een leuke yell. Hiernaast vragen we ieder team een lekkere taart of cake te bakken voor bij de koffie bij aanvang van het toernooi. Ook op deze onderdelen vallen prijzen te winnen!

 

Het spel

We spelen 8 tegen 8 op een half veld. Er is geen keeper, je mag niet hoog spelen en mag alleen pushen op het goal. Je team mag uiteraard uit meer spelers bestaan om te kunnen wisselen. Een wedstrijd duurt 20 minuten en je speelt 4 of 5 wedstrijden. Tijdens het spelen is dragen van een hockeybitje en sportschoenen verplicht, scheenbeschermers zijn gewenst. Ieder team moet zelf zorgen voor een scheidsrechter tijdens de wedstrijden

 

Entertainment voor de kleintjes

We zorgen voor wat afleiding voor de allerkleinsten, zodat zij ook plezier hebben die dag!

 

Catering

Samen met Cheron zorgen wij ook voor een lekker lunch voor het hele team. Het clubhuis is gewoon open en daar kun je de hele dag door van alles kopen.

 

Inschrijfkosten

De kosten voor inschrijving zijn €50,- per team, inclusief gratis koffie/thee bij de ontvangst, lunch, bitterballen bij de borrel en onbeperkt aanmaaklimonade.

 

Aanmelden voor 1 mei 2018!

Je kunt je aanmelden via het mailadres van de jongste jeugdcommissie; [email protected]

 

Meld je aan met je teamnaam en geef hierbij per teamlid op;

naam, leeftijd, lid van Upward ja/nee en hockeyervaring ja/nee.

 

Meld je aan en wij zorgen voor een onvergetelijke sportieve dag!

 

Team Steur in Blik (de winnaars van vorig jaar), de sponsorcommissie en de Jeugd- en jongste jeugd commissie van Upward

 

 


terug naar vorige scherm