INLOGGEN
Nieuws
Verslagen
Nog geen verslagen.
Social Media
Clubcompetitie
1.     JA1
2.     MD7 Zaal
3.     G-Hockey 1
4.     MC4 Zaal
5.     MC1 Zaal

Hele clubcompetitie
Lidmaatschap opzeggen? Doe dit vóór 1 juni.
16-5-2018  | 

 

Lidmaatschap opzeggen? Doe dit vóór 1 juni.

 

Verhuizen, studeren of een andere reden om te stoppen met hockeyen? Als je je lidmaatschap wilt opzeggen dan moet je dat vóór 1 juni bij de ledenadministratie doen, voorafgaande aan het eerstvolgende seizoen dat je niet meer mee wilt spelen.

 

Het werkt als volgt: Stuur een mail naar [email protected] waarin je je lidmaatschap opzegt. Binnen 3 weken na opzegging ontvang je een bevestiging. Uitsluitend na ontvangst van deze bevestiging is de opzegging definitief.

Studenten die nog geen uitsluitsel hebben gekregen ten aanzien van de plaatsing van een door hen te volgen studie en/of in welke stad, hebben in afwijking van het hiervoor bepaalde de mogelijkheid hun lidmaatschap te beëindigen vóór 1 augustus voorafgaand aan het nieuwe hockeyseizoen. In dat verband dient het bewijs van plaatsing voor een studie te worden overgelegd.

Wij willen graag weten waarom je besloten hebt om je lidmaatschap te beëindigen. Ga je verhuizen, studeren of vind je hockey niet meer leuk? We horen het graag. Niet alleen voor de statistiek, maar vooral zodat we er misschien nog iets van kunnen leren.

 

Let er dus op dat je tijdig opzegt. En geef het nu alvast door aan je coach, zodat er met de teamindelingen van komend seizoen rekening mee gehouden kan worden dat jij niet meer speelt.

 

Het Bestuur

 


terug naar vorige scherm