INLOGGEN
Nieuws
Verslagen
Nog geen verslagen.
Social Media
Clubcompetitie
1.     G-Hockey 1
2.     D1-Bekerhockey
3.     JA1
4.     MC1 Zaal
5.     MB3 Zaal

Hele clubcompetitie
Update: Nieuwe DWF
11-1-2019  | 


Afgelopen maandag en dinsdag zijn alle opmerkingen m.b.t. het nieuwe DWF doorlopen en dinsdag is er overleg geweest met de KNHB. Het nieuwe DWF is weer een stuk verbetert en makkelijker voor iedereen gemaakt.

Graag willen wij erop wijzen dat alle wedstrijden via het DWF afgerond dienen te worden en de uitslag daarin moet worden gezet. Iedere coach heeft voor zijn wedstrijd een unieke code gekregen en staat in de App. Gebruik deze ook voor jouw wedstrijd. Voor de scheidsrechter is er ook een unieke code per wedstrijd. Geef hiervoor de juiste code om de stand mee in te vullen (LET OP!: De code van de scheidsrechter eindigt altijd op een 1, 2 of 3)


Inloggen gaat nu veel makkelijker (en sneller)
We hebben voor het nieuwe DWF inmiddels een aantal verbeteringen inmiddels doorgevoerd:

  • het inloggen is sterk vereenvoudigd: als uw coaches, managers of scheidsrechters zijn ingelogd in de app van de club en dan naar het DWF gaan, zijn ze direct ingelogd. Wij adviseren u deze wijziging te communiceren met uw coaches en managers.
  • het overzicht wedstrijdformulieren in LISA is verbeterd. We zijn er nog niet, maar het geeft al een stuk meer inzicht
  • de uitslagen komen weer in de app 

In ontwikkeling

  • wanneer je inlogt als ondersteuning de wedstrijden meteen klaar staan (dus geen code meer indien je al bekend bent bij het team als ondersteuning)
  • Niet alle spelers staan nog goed in het systeem. Meldt dit bij het wedstrijdsecretariaat en schrijf de ontbrekende speler in het kopje "opmerkingenā€.

Gezien de hoeveelheid werk zullen we niet alles 1-2-3 klaar hebben, maar dan weet u dat er hard aan wordt gewerkt.

Met het oog op komend weekeinde; we zijn weer extra standby om waar mogelijk u te helpen. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze mail of over het DWF dan horen wij het graag. Graag berichten naar [email protected]

Mocht het niet lukken om de stand door te geven laat dit dan graag voor zondagavond weten en mail ons de stand en eventuele opmerkingen.

Graag nog aandacht voor het volgende:

  • Bij de Betuwehal in Tiel is er tijdens de jaarwisseling schade ontstaan in de keuken/horeca. De hal is open maar er is voorlopig geen horeca. 
  • Bij de BEA hal in Haren (terrein Beatrixoord) is een volledig rookverbod op het terrein. 
  • De persoon die zaalleiding heeft voor een vereniging (de algehele leiding van een blok) moet minimaal 18 jaar oud zijn. 
  • Bij een jeugdteam moet er een begeleider zijn die 18 jaar of ouder is. Als er een speler uit de A jeugd coach is dan moet er een oudere begeleider op de bank aanwezig zijn

Alvast veel succes komend weekend!


terug naar vorige scherm