INLOGGEN
Nieuws
Verslagen
Nog geen verslagen.
Social Media
Clubcompetitie
1.     G-Hockey 1
2.     MC1 Zaal
3.     MB3 Zaal
4.     MD7 Zaal
5.     MC4 Zaal

Hele clubcompetitie
Inlooptraining tophockey voor jeugdspelers van buiten Upward
2-3-2019  | 

Inlooptraining tophockey voor jeugdspelers van buiten Upward

Speel je op dit moment hockey in een prestatieteam van een andere vereniging, en overweeg je om volgend jaar te komen hockeyen bij Upward en hoop je op selectie voor een topteam?

Lees dan het onderstaand bericht goed door.

Upward heeft als missie om haar spelers op een leuke en uitdagende manier steeds beter te maken en op een zo hoog mogelijk niveau te laten uitkomen in de competitie. Die kans willen wij ook bieden aan spelers die nu bij een andere vereniging spelen maar daar het gevoel hebben niet verder te komen.

Om te kunnen beoordelen of je in aanmerking komt voor plaatsing in de voorselectie van een topteam organiseren wij zogenaamde inlooptrainingen.

In overleg met de jeugdcommissie doe je een of meerdere malen mee met een training van een topteam van Upward. Vervolgens laten wij je weten of je kans maakt op deelname aan de voorselectie. Pas bij uiteindelijke selectie voor een topteam word je lid van Upward.

De inlooptrainingen organiseren wij dit jaar in de periode van 6 mei tot en met 29 mei. Precieze data en tijden gaan in overleg.

Je kan je tot 1 mei aanstaande aanmelden op het volgende emailadres: [email protected].

Bij aanmelding vragen we je om de volgende gegevens te vermelden: je naam en voornaam, je geboortedatum, je/een emailadres en je/een mobiele nummer, en graag een telefoonnummer van een van je ouders. Laat daarnaast ook even weten bij welke vereniging en in welk team je nu speelt.

Wij nemen elke volledige aanmelding in behandeling en nemen vervolgens contact met je op.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben dan kun je die mailen naar het bovengenoemde emailadres. Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk om met al je gegevens.

Met vriendelijke groet,

Namens de jeugdcommissie,

Bart van Druenen


terug naar vorige scherm