INLOGGEN
Nieuws
Verslagen
Nog geen verslagen.
Social Media
Clubcompetitie
1.     G-Hockey 1
2.     MC1 Zaal
3.     MB3 Zaal
4.     MD7 Zaal
5.     MC4 Zaal

Hele clubcompetitie
Informatie over voorbereiding volgend seizoen
2-3-2019  | 

Belangrijke mededeling over de voorbereiding van het nieuwe seizoen.

Hoewel de competitie van dit jaar pas halverwege is, is de jeugdcommissie al bezig met de voorbereiding van het volgend seizoen.

Meer informatie over de indeelprocedure en de selectieperiode volgt zo snel mogelijk. Houd hiertoe de site goed in de gaten.

Het plan is om aan het eind van dit seizoen, dus nog voor de zomervakantie, de teamindeling gemaakt te hebben. Zo weet iedereen nog dit hockeyjaar in welk team hij/zij volgend jaar gaat spelen. We kunnen dan al in de nieuwe teamsamenstelling doortrainen na het einde van de competitie.

Voor het volgend seizoen worden de volgende teams aangemerkt als topteam: MA1, MB1, MB2, MC1, MC2, MD1, MD2, MD3, JA1, JB1, JC1, JD1 en JD2.

Traditiegetrouw start de voorbereiding van het nieuwe seizoen in de laatste week van de schoolvakantie. Dit betreft week 33, van zondag 11 augustus tot en met zaterdag 17 augustus. Zet deze data dus vast in de agenda.

Het spreekt voor zich dat alle spelers van de topteams de genoemde periode beschikbaar zijn voor hun teamvoorbereiding. De jeugdcommissie stelt aanwezigheid derhalve verplicht.

Het definitieve programma van de voorbereidingsweek volgt natuurlijk later. Maar, ambieer je het spelen in een topteam, en word je geselecteerd, houd dan bovengenoemde periode vrij voor de voorbereiding van je nieuwe team!

Met vriendelijke groet,

Namens de jeugdcommissie,

Bart van Druenen


terug naar vorige scherm