Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Benjamins

6 jaar (groep 3 basisonderwijs): de Benjamins 2018-2019

Ben je zes jaar, zit je in groep 3 en wil je graag leren hockeyen? Kom dan op vrijdagmiddag naar een training van de Benjamins!

 

Training
De Benjamins trainen op vrijdag van 15.00 uur tot 16.00 uur. Na de training staat er in het clubhuis lekkere limonade klaar. De trainingen worden gegeven door ervaren hockeytrainers. Spelplezier en veiligheid vormen, naast het aanleren van technische en tactische vaardigheden, de belangrijkste uitgangspunten voor de training. Bij elke training is het dragen van goede sportschoenen, een bitje en scheenbeschermers verplicht: óók als je een keertje komt uitproberen. Een stick kun je bij ons lenen. Het hockeyseizoen bestaat uit twee delen: eind augustus/eind november & eind februari/eind juni. In de schoolvakanties is er geen training.

Wedstrijden 
Benjamins spelen geen competitie tegen andere clubs. Wel worden in de loop van het seizoen onderlinge wedstrijdjes georganiseerd. De Benjamins spelen dan 3-tegen-3 tegen elkaar. De ouders zijn dan spelbegeleider (scheidsrechter) en coach.

Hockey uitrusting en Upward-tenue
Bij competitiewedstrijden is het dragen van het 
Upward tenue verplicht maar dit geldt dus niet voor de Benjamins. Tijdens de trainingen draag je gewoon lekker zittende sportkleding. Denk wel aan een regenjas bij slecht weer. Als je lid wordt van Upward is het dragen van kunstgrasschoenen verplicht: je glijdt anders uit op de velden.

Wat wij van de ouders verwachten
Vind je hockey zo leuk dat je lid blijft in groep 4? Dan ga je naar de F-jes en die spelen competitie. Dankzij de inzet van vele leden en ouders kent Upward een actief en gezellig verenigingsleven. Wij hopen en verwachten dan ook dat ouders meehelpen bij een aantal activiteiten op de club zoals coachen, bardienst draaien, hulp achter de wedstrijdtafel, rijden naar uitwedstrijden en spelleiding bij thuiswedstrijden.

Lidmaatschap & Proeflidmaatschap
Aanmelden kan 
hier

Wanneer je nog niet helemaal zeker weet of hockey wel je favoriete sport is, is het mogelijk om kosteloos 3 trainingen mee te doen, alvorens lid te worden. Je kunt je hiervoor ook aanmelden via de link hierboven. Zet er dan duidelijk in dat het om een proeflidmaatschap gaat. Vermeld ook altijd je school en in welke groep je zit.

Mochten er nog vragen zijn, of wil je je aanmelden voor een training? Neem dan even contact op met de lijncoördinator van de Benjamins via de mail van de Jongste Jeugd-Commissie: 
[email protected] 

 

Tot ziens bij Upward!