Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Senioren

In seizoen 2012 / 2013 hebben we 4 heren en 5 dames teams in competitie.

Teams

Bij het indelen van de teams wordt naar speelsterkte gekeken, bij de recreantenteams zijn de sociale aspecten echter ook belangrijk. Hockey is een teamsport. Je verbind je aan een team voor de loop van een seizoen.
We houden bij nieuwe leden die zich gedurende het seizoen aanmelden een slag om de arm. Als er genoeg ruimte in een passend team is ben je van harte welkom.
Is dit niet het geval dan kun je al wel meetrainen met een team of meedoen met de starterstraining en zoeken we met ingang van het erop volgende seizoen een passend team voor jou.

We onderscheiden bij de senioren 3 soorten lidmaatschappen;
• Spelend lid; je traint en speelt wedstrijden
• Trainingslid; je traint en mag maximaal 5 wedstrijden meespelen met je team.
• Duolid; je traint met je team en speelt 50% van de wedstrijden.
Je kan duo worden na goedkeuring van de elftalcommissie; streven is maximaal 2 duo’s per team, hierin kan in bepaalde gevallen van worden afgeweken. Je bent in principe altijd samen met een ander duo en maakt afspraken over wie wanneer speelt. Starterstraining Speciaal voor nieuwe leden die nog nooit of bijna nooit hebben gehockeyd bieden we een starterstraining. Je leert hier onder deskundige leiding hockeyen. Deze starterstraining vind plaats op dinsdag en start om 20.30u en duurt 1.5 uur. We beginnen met het aanleren van een aantal basisvaardigheden. Dit is belangrijk voor de veiligheid van jezelf en de andere spelers, maar ook voor het spelplezier. Daarnaast leer je samem spelen en besteden we aandacht aan de geldende spelregels.  Na deze training stroom je door naar de reguliere seniorenteams.  meer informatie? mail [email protected]  

Studenten

Voor studenten hebben we een speciaal, zeer gunstig tarief; Voor slechts 215 euro ben je een heel seizoen lid van Upward. En je betaalt ook geen entreegeld!

Training

Vanaf eind augustus tot half december en van half februari tot eind mei vinden de trainingen en de wedstrijden plaats.
Indien gewenst zoekt Upward een trainer voor een team. Een aantal teams traint zichzelf. Geef wensen tijdig aan bij [email protected]

In het begin van het seizoen wordt het trainingsschema vastgesteld. Teams dienen zich hieraan te houden. Geef wensen tijdig aan!
Een seniorenteam traint 1x per week (heren en dames 1 vaker), de trainingen duren anderhalf uur. Indien een team vaker wil trainen kan dat in overleg.

Wedstrijden

Wedstrijden vinden op zondag plaats. De wedstrijdsecretaris maakt het wedstrijdprogramma van de dag. De senioren- en veteranenteams fluiten elkaars wedstrijden, ook deze fluitbeurten worden door de wedstrijdsecretaris ingedeeld.
Ieder seniorenlid dient in het bezit te zijn van een scheidsrechterskaart.


Tijdens de winterstop kan er worden gehockeyd in de zaal. Dit dien je als team voor 1 september aan te geven bij [email protected]

Hockey uitrusting en Upward tenue

Bij de wedstrijden is het dragen van het Upward tenue verplicht: groen shirt, zwarte broek/rok, groene kousen.
Bedrukking van kleding door sponsors kan alleen in overleg met de sponsorcommissie; [email protected]

Op kunstgras wordt gespeeld met speciale kunstgrasschoenen, het dragen van een gebitsbeschermer en scheenbeschermers verplicht!!

De keeperuitrusting wordt door de vereniging beschikbaar gesteld.

Lidmaatschap

Aanmelden kan hier

Om sfeer te proeven en uit te zoeken welk team bij jou past (en andersom) is het mogelijk om kosteloos een aantal keer mee te trainen, alvorens lid te worden.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan even contact op [email protected]