Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Studenten

Alhoewel Upward geen echte studentenhockey club is weten steeds meer Arnhemse studenten de weg naar deze hockeyclub te vinden.

Op de bakenberg spelen verschillende dames en heren teams in diverse competities.
Van tophockey tot de derde helft. Of je nu al hockey ervaring hebt of het eens wil gaan proberen: Bij Upward kan het!

Starterstraining

Speciaal voor nieuwe leden die nog nooit of bijna nooit hebben gehockeyd bieden we een starterstraining. Je leert hier onder deskundige leiding hockeyen. Deze starterstraining vind plaats op dinsdag en start om 20.30u en duurt 1.5 uur. We beginnen met het aanleren van een aantal basisvaardigheden. Dit is belangrijk voor de veiligheid van jezelf en de andere spelers, maar ook voor het spelplezier. Daarnaast leer je samem spelen en besteden we aandacht aan de geldende spelregels.  Na deze training stroom je door naar de reguliere seniorenteams. 

Ons clubhuis is op trainingsavonden (dinsdag t/m vrijdag ) geopend van 17.00 tot 23.00 uur. En op competitiedagen (zaterdag en zondag) van 09.00 tot 20.00 uur.

Studenten van universiteiten, hogescholen en CIOS in Arnhem/Nijmegen en omstreken kunnen gebruik maken van het studentlidmaatschap. De contributie bedraagt 215 Euro per seniorlid en er wordt geen entreegeld in rekening gebracht.

Wel dient een kopie van een geldige studentenkaart te worden opgestuurd naar de [email protected]

Lidmaatschap

Aanmelden kan hier

Om sfeer te proeven en uit te zoeken welk team bij jou past (en andersom) is het mogelijk om kosteloos een aantal keer mee te trainen, alvorens lid te worden.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan even contact op via [email protected]