Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Accommodatie

 
De vereniging maakt gebruik van 4 kunstgrasvelden, waarvan 3 watervelden en 1 zandveld.
 

De openingstijden zijn:

Maandag 19:00 - 23:00

Dinsdag t/m vrijdag 17:30 tot tenminste 23.00

Zaterdag 08:30 – 19:30 of tot tenminste 1 uur na afloop van de laatste wedstrijd

Zondag 09:00 – 20:00

 

Indien er behoefte is aan openstelling van het horeca-gedeelte buiten de hierboven genoemde periode en/of tijden, bijvoorbeeld rondom oefenwedstrijden of bijzondere activiteiten, kan contact worden opgenomen met Cheron van Mosel, tel. nr. 06-34195975, e-mail   [email protected]

Buiten competitieweekeinden is het clubhuis in principe gesloten, in overleg kan hiervan afgeweken worden maar wordt per situatie beoordeeld.

De openingstijden kunnen in overleg worden gewijzigd bij speciale activiteiten en evenementen.


De barcommissie beheert de bar onder leiding van Cheron van Mosel.

Op zaterdag wordt voor bardiensten een beroep op ouders van jeugdleden gedaan. 

Op zondag neemt de barcommissie de bardienst voor hun rekening.


Contactpersoon barcommissie:

Cheron van Mosel 06-34195975. 

 

Procedure clubhuis

We maken onderscheid tussen het beneden- en bovengedeelte van het clubhuis. Beneden bevinden zich de kleedkamers, toiletten, trainingsmaterialen, bediening veldverlichting etc. Boven is de ontmoetingsruimte met bar en de keuken (horeca-gedeelte).

  

Begane grond

Toegang tot het benedengedeelte van het clubhuis is mogelijk voor leden en trainers/coaches, bijvoorbeeld in het kader van trainingen en (oefen)wedstrijden, waarvoor materialen of veldverlichting nodig is. Voor jeugdtrainingen en –wedstrijden buiten de vaste tijden om vragen we de trainers/coaches om zorg te dragen voor de sleutels. 

Boven

Voor het zogenoemde horeca-gedeelte van het clubhuis gelden vaste openingstijden gedurende competitieperioden. Een competitieperiode start ongeveer 3 weken voorafgaand aan de eerste competitieweek. Een competitieweek wordt gezien als de week (ma t/m zo) voorafgaande aan een officieel competitieweekeinde.

In vakantieperiodes waarin geen competitie wordt gespeeld is het clubhuis in principe gesloten.


Consumpties

Tijdens openstelling van het horeca-gedeelte zijn dranken en versnaperingen verkrijgbaar tegen de op de prijslijst vermelde prijzen. Het nuttigen van zelf meegebrachte dranken en etenswaren is in principe niet toegestaan. Wat betreft dranken is dit feitelijk al verboden (behalve de incidentele fles champagne bij kampioenschappen en andere feestelijkheden).

Voor de mogelijkheden omtrent maaltijden en versnaperingen - er is veel mogelijk - graag altijd vooraf contact opnemen met Cheron van Mosel, tel. nr. 06-34195975.