Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

VacaturesUpward is een vereniging waar al veel vrijwilligers zich actief voor in zetten. Maar binnen een vereniging van meer dan 1.000 leden hebben wij ook veel vrijwilligers nodig. Hieronder vind je een overzicht van de vacatures en openstaande klussen. Dit overzicht wordt regelmatig aangepast met nieuwe klussen en vacatures.

Wil je iets meer weten over welke commissies er zijn of wat ze doen. Bekijk de verschillende vrijwilligersvlogs op Youtube.

Heb je vragen of wil je iets oppakken neem contact op met de vrijwilligerscommissie. Je kan ze bereiken via vrijwilligers@upward.nl.

#SAMENZIJNWIJUPWARD


Vrijwilligerscommissie Upward

Miranda ter Huurne
Danielle Trijbels
Inge Roelofsen
Petra Donders


Penningmeester   Contributiebeheer   Voorzitter en commissieleden
Financiëel   Financiëel   Communicatiecommissie
Een belangrijke spil in het net van Upward. Alle financiële stromen binnen Upward beheer en bewaak jij. .....  Help de Penningmeester een handje rond de contributieincasso.  Ben jij de communicatiespecialist die wij zoeken? De communicatiecommissie is heel hard op zoek naar versterking. .....
Lees verder  Lees verder  Lees verder
 
Commissieleden   Voorzitter en commissieleden   Commissielid
Barcommissie   Evenementen & Toernooien   Ledenadministratie
Wij zoeken leuke enthousiaste ouders voor uitbreiding van onze barcommissie op zaterdag. ....  Hoe leuk zou het zijn als er op Upward meer activiteiten gaan ontstaan. Een jeugdtoernooi, een .....   Je ontvangt alle nieuwe inschrijvingen van leden, deze worden opgenomen in onze .....
Lees verder  Lees verder  Lees verder
 

 • Financiëel
  Een belangrijke spil in het net van Upward. Alle financiëe stromen binnen Upward beheer en bewaak jij. Je wordt hierbij ondersteund door het commisielid contributiebeheer. Je bent lid van het bestuur. Een verdere toelichting geven we graag mondeling.


 • Financiëel
  Help de Penningmeester een handje rond de contributieincasso.


 • Communicatiecommissie
  Ben jij de communicatiespecialist die wij zoeken? De communicatiecommissie is heel hard op zoek naar versterking. Wat doe je zoal in deze commissie: alle communicatie binnen Upward verder professionaliseren, up to date houden van de huidige communicatielijnen en zorgen dat er een goede communicatielijn ontstaat. Naast commissieleden zoeken we ook een voorzitter, die deze commissie nieuw leven in wil blazen.


 • Barcommissie
  Wij zoeken leuke enthousiaste ouders voor uitbreiding van onze barcommissie op zaterdag.
  Doel van de barcommissie is het, samen met de leden, optimaal laten draaien van de bar en ons clubhuis, zodat er een gezellige sfeer heerst en het tevens een positieve financiële bijdrage levert aan de club.
  De barcommissie ondersteunt elke zaterdag de vaste crew van de bar.
  Je wordt ongeveer 3x ingedeeld voor de winterstop en na de winterstop ook nog eens 3x.
  Het zijn relatief korte shifts, zodat het ook nog mogelijk is om je kind te zien hockeyen.
  De shifts zijn van: 8.30-11 uur / 11-13.30 uur / 13.30-16 uur en van 16-sluit.

  Belangrijkste taken zijn:
  • het creëren van een gezellig clubhuis,
  • het zelfstandig draaien van een bardienst,
  • het bedienen van het kassasysteem,
  • het netjes houden van het clubhuis rondom de bar,
  • aansturen/helpen van ouders, die bardiensten draaien,
  • het deel nemen aan de commissievergaderingen (4x per jaar),
  • optioneel: meedenken over beleidsmatige zaken inzake de barcommissie.

  Kom je ons team versterken? Leuk ! Stuur een mail naar: vrijwilligers@upward.nl
  Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten.


 • Evenementen & Toernooien
  Hoe leuk zou het zijn als er op Upward meer activiteiten gaan ontstaan. Een jeugdtoernooi, een feestavond, een borrel, een filmavond etc etc etc. Naast de al bestaande evenementen georganiseerd door H1, D1 en de sponsorcommissie zou het mooi zijn al er meer leven in de brouwerij komt Ga jij daar bij helpen? We zoeken een voorzitter en commissieleden.


 • Ledenadministratie
  Je ontvangt alle nieuwe inschrijvingen van leden, deze worden opgenomen in onze systemen, je maakt lidnummers en wachtwoorden aan: eigenlijk alle administratie rondom de leden. Je doet dit niet alleen, er is al een zeer ervaren commissielid.


 • Kascommissie
  De kascommissie bestaat momenteel uit Henk Sijbring en René van Egmond. Het zou mooi zijn als daar nog iemand bijkomt. Dan kunnen we onze taak, toezicht op de financiën en organisatie, beter uitvoeren. Nu zijn we vooral actief rond de afsluiting van het financieel jaar, alwaar we ten behoeve van de goedkeuring van het jaarverslag, samen met de penningmeester door de boeken gaan. Daarnaast kijken we naar het financieel beleid en hoe dit georganiseerd is. Kortom, een boeiend inkijkje in het hart van de motor van Upward. Je hoeft echt geen financiële whizzkid te zijn, maar het helpt wel indien je begrijpt hoe een boekhouding in de basis in elkaar zit. Gevoel voor cijfers en wat lol om te analyseren is wel handig.


 • Hockeyvoetbal
  Vol enthousiasme aan de slag met de allerjongste op Upward. Ga jij samen met een zeer ervaren kracht de gehele organisatie rondom deze wekelijks terugkerende speelse trainingen organiseren?


 • Jongste Jeugd commissie
  Binnen de jongste jeugdcommissie zorg je met elkaar voor alle activiteiten die de Jongste Jeugd op Upward aangaan. Kom jij deze commissie versterken?


 • Scheidsrechterscommissie
  Zonder een goede scheidsrechter, geen leuke wedstrijd. Upward staat bekend om zijn goede opleiding en mogelijkheden voor leden om een topscheidsrechter te worden. Hiervoor is opleiding, planning, begeleiding en zijn er mensen nodig. We zoeken een voorzitter en commissieleden


 • Opleidingscommissie
  Opleiding binnen Upward is een steeds belangrijker onderdeel van onze vereniging. Niet alleen de hockeyende leden, maar ook de trainers, coaches, keepers, scheidsrechters en misschien ook wel de ouders hebben behoefte aan goed opleidingsbeleid en de organisatie hier rondom. Ze zoeken versterking.