Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Welkom bij Upward!

Welkom bij Upward!

AMHC Upward is in 1923 opgericht en is de grootste hockeyclub van Arnhem.

Er spelen, trainen en trimmen ca 1250 leden bij ons. Je vind op deze site veel informatie over de vereniging, hier vind je een eerste kennismaking.


We bieden hockey op alle niveaus; van jong tot oud en van recreant tot tophockeyer.

Elk lid van de vereniging heeft alle gelegenheid om zich op eigen niveau en op eigen wijze te ontwikkelen en volop te genieten van hockey en alles eromheen.

Goede sfeer en gezelligheid vinden we ook belangrijk! We hebben een bijzonder actieve jeugdraad waar we trots op zijn en ook op zondag vinden regelmatig feestjes plaats.

 

Leden en ouders van jeugdleden dragen de vereniging en de organisatie ervan. Diverse leden trainen een team en elk spelend lid fluit wedstrijden. Daarnaast zijn leden actief in een commissie of in het bestuur. In de Algemene Leden Vergadering wordt met de leden het beleid vastgesteld.

 

Op de website wordt door leden, commissies en bestuur informatie uitgewisseld. zoals wedstrijdschema's, wedstrijdverslagen, nieuws en ontwikkelingen binnen de club.

 

AMHC Upward beschikt op sportpark de Bakenberg over 4 kunstgrasvelden waarvan 3 watervelden. De kwaliteit van onze watervelden is hoog: zo beschikken wij over een waterveld van 'Rio 2016-kwaliteit' en van 'EK 2017'-kwaliteit. Al enige jaren traint het Nederlands hockeyelftal op een van onze velden.

 

In oktober 2013 hebben wij ons 18elustrum gevierd, de club bestond toen dus 90 jaar!