Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Dames VetA en HLA zoeken versterking!

Geschreven op 15 augustus 2019

Heb je ooit (enigszins) op niveau gehockeyd en heb je zin om weer te hockeyen?

Upward Dames Veteranen A (vanaf ca. 35 jaar) en Heren Veteranen LA (vanaf ca. 50 jaar) hebben nog plek (maar ook in de overige veteranenteams hebben we nog wat ruimte!) Deze teams spelen bovenal voor het plezier voor, tijdens en na de wedstrijd, maar halen zeker ook voldoening uit een goede wedstrijd. Hockeyen zo goed als mogelijk is, inzet is net zo belangrijk als spelplezier en respect voor de scheidsrechter, de tegenstander en elkaar.

Veteranen Dames A speelt 1e klasse, is vorig jaar 3e geworden en hoopt dit jaar hoger te eindigen. Ze trainen op woensdagavond om 20:30 uur onder leiding van een enthousiaste vaste trainster. Woensdag 21 augustus kan je met Dames A meetrainen op Upward.
Veteranen Heren LA speelt hoofdklasse in een poule met voornamelijk teams uit de regio. Je bent welkom om mee te trainen op donderdagavonden om 20:30 uur.

Een 'half lidmaatschap behoort ook tot de mogelijkheden, wat inhoudt dat je 50% van de wedstrijden speelt en dus niet iedere zondag. Je bent niet gauw te oud om (weer) met hockey te beginnen! Mocht je willen mee doen, stuur dan een bericht aan senioren@upward.nl om met de teams te worden "doorverbonden".

Nieuws afbeelding