Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Urban Hockey Scholing Arnhem

Geschreven op 5 september 2019

                                
 
URBAN HOCKEY SCHOLING ARNHEM
 
WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019
 
18 UUR INLOOP MET BROODJES EN SOEP  START 18.30 – 20.30 UUR
 
PLAYGROUND THIALF DULLERTSTRAAT 33-2   ARNHEM
 
Vanuit haar diversiteitsstreven heeft de KNHB de ambitie uitgesproken om hockey toegankelijker en stoerder maken. Hockey moet overal gespeeld kunnen worden, op een laagdrempelige en stoere manier.  Upward en HCM nemen deel aan het project Arnhem Urban & Streethockey Challenge waar wij op de courts in de stad en op de vereniging Urban Streethockey spelen.
 
Urban Hockey is een uitdagende, ‘coole’ vorm van hockey die je overal kan uitvoeren, ook op straat. Het bestaat uit Streethockey 3v3 en 5v5, Urban Skills & Tricks, Challenges, Battles en Urban Parcours. Urban Hockey wordt gespeeld in de wijk, op school, tijdens Urban Sports Events en op de vereniging.
 
In de Urban Hockey scholing maakt de deelnemer kennis met Urban tricks, challenges en battles. De scholing is praktisch; iedereen mag zelf ervaren hoe het is om een hockey panna of battle uit te voeren! 
 
Tijdens de scholing wordt het Urban Hockey lesprogramma uitgelegd, bestaande uit 36 leskaarten en bijbehorende filmpjes.
 
Doel van de scholing is om inspiratie en praktische ideeën op te doen om hockey stoer en toegankelijk aan te bieden aan kinderen en jongeren in de wijk, op school en op de vereniging. 
 
Deelnemers aan de Urban scholing zijn buurtsportcoaches, sport en spelwerkers, Urban Streethockeytrainers en hoofd- en basistrainers van de hockeyvereniging, leerkrachten lichamelijke opvoeding, studenten van de sportopleidingen, sportpedagogisch medewerkers.
 
De Urban Hockey scholing duurt 2,5 uur en wordt gegeven door KNHB expert Boukje Smeets. 
 
MELD JE NU AAN VOOR 8 SEPT VIA:  [email protected] OVV NAAM, E-MAIL EN 06 NUMMER               DEELNAME IS GRATIS

Nieuws afbeelding