Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Onder Handen nieuwe clubsponsor Upward

Geschreven op 21 september 2019

We zijn verheugd om  Onder Handen Fysiotherapie  aan te kondigen als nieuwe clubsponsor.
In de twee praktijken van Onder Handen in Arnhem - Hoogkamp & Klarendal - zijn o.a. Nikolien Vreeling, Yvonne Nijhof, Gisella van Ham en Nicolette Rijnbende werkzaam.
Het team van Onder Handen helpt u graag van uw klachten en blessures af. Zo kunt u voor behandeling van een klacht of blessure terecht, maar ook om deze te voorkomen!
Sportfysiotherapeut Nikolien is al jaren verbonden aan Upward. Niet alleen als hockeymoeder van drie Upwardianen en juichende supporter, maar ook als vrijwilliger en manager langs de lijn heeft ze al menig (jeugd)lid door haar expertise en medical taping weer snel op de been geholpen. Zo ook hockeymoeder Yvonne, die eveneens jarenlang langs hockeyvelden te vinden was en als fysio-, hand- en manueeltherapeut niet alleen in haar praktijk de benodigde handelingen heeft verricht. Als hockeyer komt u in ervaren handen!
Iedereen begeleiden als een topsporter, dat is voor Onder Handen Fysiotherapie de weg naar optimaal functioneren in sport, werk en dagelijks leven. Hand, pols, elleboog, schouder, rug en sport zijn hun specialiteit en de fysio’s in deze praktijk nemen u daarbij graag  Onder Handen .
Een afspraak maken voor onderzoek of behandeling kan door te bellen met Nicolette op 026 – 442 30 31 of mail  naar   [email protected]      
Onder Handen
Centrum voor Fysiotherapie • Manuele Therapie • Handtherapie
Hoofdlocatie: Mauvestraat 1 Arnhem
Dependance: Onder de Linden 21-2 Arnhem
Tel: 026 – 442 30 31
E-mail: [email protected]
www.onderhanden.nl

Nieuws afbeelding