Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

SAMEN UIT, SAMEN THUIS MET VOLVO HENK SCHOLTEN

Geschreven op 29 september 2019

Hockeyers carpoolen met Volvo’s van Henk Scholten naar uitwedstrijden.
Carpool Activatie op AMHC Upward

Dit weekend rijdt een team van AMHC Upward naar hun uitwedstrijd via de Carpool Activatie. Henk Scholten Volvo stelt 2 keer een Volvo V60 en 2 keer een Volvo XC60 ter beschikking.
Diverse teams had AMHC Upward aangemeld voor de Carpool Activatie en het team van  Jong Dames1  rijdt dit weekend als team in de Volvo’s naar hun uitwedstrijd. Voorafgaand aan de uitwedstrijd krijgen de chauffeurs een korte introductie over de succesvolle modellen.
Bij de meisjes waren het de coach en enkele ouders die het stuur vasthielden en dit buitenkansje niet aan zich voorbij wilden gaan.
Nieuwe Volvo V60 
De nieuwe V60 is Volvo haar nieuwe iconische estate die elk moment de moeite waard maakt. Puur rijplezier en comfort, verpakt in zelfverzekerd design. Dankzij de innovatieve technologieën en een ongekende veiligheidsuitrusting beschermt de V60 alles wat ú belangrijk vindt.   
Nieuwe Volvo XC60 
De XC60, Volvo’s mid-size SUV, vertegenwoordigt de top van Scandinavisch design en Zweedse creativiteit. Prachtig vormgegeven, volgeladen met innovatieve technologie en met een chassis die zowel comfort als controle biedt. Dit is de SUV die speciaal voor u ontworpen is.
Volvo Driving Dutch Hockey
Volvo Car Nederland is 25 jaar partner van de KNHB en ondersteunt al geruime tijd een groot deel van het vervoer tijdens nationale hockey-evenementen en van hockey-internationals. Dankzij Volvo rijden onder andere hockey-internationals Glenn Schuurman, Joep de Mol, Mink van der Weerden, Ireen van den Assem en Marloes Keetels in hun Volvo veilig naar trainingen, thuis- en uitwedstrijden.
AMHC Upward Sponsorcommissie

Nieuws afbeelding