Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Zaalhockey komt eraan!

Geschreven op 30 oktober 2019Beste Upward-leden,
De dagen worden korter en binnenkort gaan we weer de zaal in. Vanaf 25 november starten de zaaltrainingen (Valkenhuizen) voor de Jeugd-teams en de E8-tallen.De E8-tallen trainen op vrijdagmiddag. De planning van de trainingen wordt binnenkort bekend gemaakt.
Het streven is om ieder team 1x per week te laten trainen. Dat geldt voor zowel top- als breedteteams. Waarschijnlijk train je in de zaal op een ander tijdstip dan op het veld. Houd daar rekening mee. Het is niet de bedoeling dat teams zelf extra zaaltrainingen gaan regelen, maar het is natuurlijk wel leuk om tijdens de winterperiode met je team extra activiteiten te plannen.
De eerste zaalwedstrijden worden vanaf 7 december gespeeld. Het speelprogramma wordt in de loop van november bekend gemaakt. Houd er rekening mee dat zowel op zaterdag als zondag kan worden gespeeld. Ieder team heeft een keer de zaalleiding voor een blok aan (thuis)wedstrijden. Hierover worden jullie nog geïnformeerd.
Voor meer informatie over Upward zaalbeleid: https://www.upward.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=Hockey_zaalhockey
 
Wij wensen jullie alvast veel plezier en succes in de zaal.
 
Groeten,
Zaalhockey commissie Upward

Nieuws afbeelding