Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Topper aankondiging Upward x SportWays

Geschreven op 17 juni 2020

Wil jij trainen met Noor, Daan en Maartje?
Ken jij Noor Omrani, Daan Dekker en Maartje Paumen? Deze tophockeyers komen naar het dagkamp bij ons op de club, om jou alle ins en outs van het hockey te leren. Vraag ze alles over hun sportmentaliteit, geef ze een panna die ze nooit meer vergeten en leer hun allerbeste hockeymoves. Ken je Noor, Daan en Maartje nog niet? Kom naar het dagkamp en leer ze kennen!

Noor staat elke week op het veld met Den Bosch Dames 1 en speelt voor Jong-Oranje. Deze aanvalster vindt keer op keer het goal met haar keiharde backhand.
Daan maakt deze zomer de overstap naar AH&BC Heren 1, zit bij Jong-Oranje én speelt voor het Nederlandse zaalhockeyteam. Deze ijzersterke verdediger is elke aanvaller de baas en laat geen bal passeren.
Maartje is één van de grootste hockeysters ooit. Ze heeft zo veel titels op haar naam staan dat je handen tekort komt. Ze is tweevoudig wereldkampioen, heeft 235 interlands en 195 goals op haar naam staan, won meerdere malen goud op verschillende toernooien én was topscorer op de Olympische Spelen. Daarnaast is ze door de FIH welgeteld twee keer uitgeroepen tot beste speelster van de wereld! Haar wapen? De sleeppush, die ze met een gigantische vaart telkens weer het goal in knalt.

Noor, Daan en Maartje komen naar het hockeykamp van 13 t/m 15 juli. Ben jij tussen de 5 en de 14 jaar oud? Meld je dan snel aan via https://nl.sportways.com/nl/locations/upward?utm_source=digipakket&utm_medium=club&utm_campaign=Upward

Te gek nieuws: we mogen weer lunchen op de club! Dat betekent dat iedereen die de hele dag naar het kamp komt, tussen de middag zijn buik rond kan eten met boterhammen met kaas, worst of chocoladepasta. Naast de lunchpauze is er 's ochtends en 's middags een limonadebreak inclusief gezonde snack. Zo heb jij altijd genoeg energie om lekker te trainen!

Wil jij trainen met Noor, Daan en Maartje op Upward?

Nieuws afbeelding