Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Cashless Clubhuis - Jeugdpas

Geschreven op 3 september 2020

De horeca van Upward is weer open, onder Covid-condities en met een uitgiftepunt buiten. Naast looproutes, anderhalve meter- en registratieplicht is het ook niet meer mogelijk met contant geld te betalen. Dit blijft ook zo in de toekomst.

Hoe kan mijn kind betalen zonder pasje?

Bij Upward leer je in de breedste zin. Kinderen gaan dingen "zelf doen". Dus ook betalen, alleen niet meer met een Euro in het handje naar de bar. En dan is een eigen betaalpas (met een klein saldo) een grote stap!

Onze sponsor ABN AMRO heeft hiervoor een oplossing, de Jongerengroeirekening. Als je voor 13 september online deze rekening opent, stort ABN AMRO gelijk EUR 15,00 zakgeld op de rekening! De Jongerengroeirekening kan worden aangevraagd door iedereen die een ABN AMRO Betaalrekening heeft. De rekening is gratis.


De eigen bankpas kan worden gebruikt voor de kleine aankopen zoals fruit, tosti's, drinken en vergelijkbare zaken. Bij de meeste andere verenigingen kan alleen met pin of met een eigen clubkaart worden betaald. Omdat de betaalpas ook bij andere verenigingen kan worden gebruikt kunnen de kinderen ook "uit" zelf wat kopen.


Zo zie je maar, bij Upward leer je van alles wat!


Nieuws afbeelding