Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Afronding seizoen 19/20

Geschreven op 24 juni 2020

Beste spelers, Afgelopen weken hebben we keihard gewerkt om de teams voor volgend jaar in te delen. En het is weer gelukt! Aanstaande vrijdagavond 26 juni maken we rond 18:00 de nieuwe indeling bekend.

De jongste jeugd-, jeugd- en jong seniorenteams zullen dan op het beveiligde deel van de Upward site (LISA) bekend worden gemaakt.


 

De nieuwe indeling staat in Lisa 

Lisa is het beveiligde deel van de website. Hiervoor moet je inloggen.  

Ben je je wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kan je via de site een nieuw wachtwoord aanvragen.  

Ben je je gebruikersnaam vergeten? Stuur dan een mailtje naar wedstrijdsecr_jeugd@upward.nl 


 

Vragen over de indeling? 

Mocht je onverhoopt toch vragen hebben over de teamindeling dan is er voor de spelers in jeugdteams  maandagavond 29 juni tijd om je vraag te stellen. Let op! Hiervoor moet jij je voor uiterlijk zaterdag 27 juni voor 15.00 uur aanmelden via jeugdcommissie@upward.nl. Dit geldt alleen voor de jeugd spelers. Voor de jongste jeugd (E en F)  is er geen 5-minuten gesprek. Jong senioren kunnen met vragen terecht bij Jozien Stalpers.


 

Je krijgt per mail te horen hoe laat je een afspraak hebt. Voor de jongens A en B is dit op zondagochtend 28 juni vanaf 11.00 uur. Voor de andere teams is maandagavond 29 juni de enige mogelijkheid. Je kan alleen je vragen stellen als je je hebt aangemeld. De gesprekken vinden plaats op de club bij de picknick bank met de lijncoördinator van de jeugdcommissie en indien gewenst sluit iemand van het technisch kader aan. 

 


We hebben nog steeds te maken met de coronamaatregelen. Dus kom op tijd en het liefst alleen. Houd 1,5 meter afstand. Blijf thuis bij klachten. Dan vinden we samen wel een oplossing. 

 


Afronding van seizoen 19/20 

De jongste jeugdleden trainen deze week voor het laatst.  

 


Alle jeugdteams trainen vanaf 29 juni in de nieuwe samenstelling. Dat geldt dus ook voor jongste jeugd leden die volgend jaar naar de D gaan. De laatste training voor alle jeugd teams is vrijdag 10 juli. Het trainingsschema staat vanaf komend weekend alleen op de site.  

 


We wensen iedereen heel veel plezier de komende weken en alvast een fantastische zomervakantie! 

 


Sportieve groet,  

 


Valerie Rasquin en Jeroen Abraas 

namens de jongste jeugdcommissie en jeugdcommissie 


Nieuws afbeelding