Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Maak je eigen inhaalslag: ben jij erbij?

Geschreven op 4 februari 2021

Gratis webinars door vijf powervrouwen, start op 7 februari. 

De komende weken krijg jij een extra dosis inspiratie én motivatie gewoon vanaf thuis. Want fair play is belangrijk op én naast het veld. Kruip op de bank met je laptop en tune in voor vijf powervrouwen die je laten zien hoe je jouw grote dromen waar kunt maken. Hoe je een ster wordt in onderhandelen (handig!), jouw eigen personal brand visualeert op Social Media, je als sporter de ballen hoog houdt en je de ‘just do it’-mentaliteit eigen kunt maken.

Schrijf je snel in via deze link: https://www.acupofambition.nl/abnamro 

Komende webinars:

Zondag 7 februari 2021 om 17:00 uur - Lynn Quanjel 'Jij bent je eigen merk, ook op social media'

Lynn Quanjel: ze is influencer en founder van Social Nomads waarmee ze in de basis staat van het Social Media landschap. Met concrete tips zet ze je aan het werk en opent ze op verfrissende wijze je ogen voor personal branding in de online wereld. 

Zondag 14 februari 2021 om 17:00 uur - Cathelijne Blok 'Maak je eigen verhaal visueel'

Cathelijne Blok  is een Creatieve duizendpoot en journalist. Ze is oprichtster van het online & offline feministische kunstcollectief ‘TheTittyMag’.  Daarnaast heeft ze ervaring als (eind)redacteur/ regisseur van meerdere BNN/VARA – producties en schrijft ze columns voor oa Cosmopolitan, maakt ze de Parool podcast ‘Ik Zag Iets Moois’ en is ze bezig met een NPO3 serie over feminisme samen met journalist Milou Deelen. Leer in deze empowerende workshop verschillende manieren van kijken. Cathelijne Blok neemt je mee langs prikkelende voorbeelden en past een speciale techniek van Visual Thinking toe.

Dinsdag 16 februari 2021 om 20:00 uur - Ginger de Weert 'Zo speel jij je eigen spel'

Ginger de Weert: de topsporter die weet hoe ze alle ballen hoog én in balans moet houden. Na vallen en opstaan brengt ze haar geleerde lessen op enthousiaste wijze over zodat iedereen hiervan kan leren. 

Dinsdag 23 februari 2021 om 20:00 uur - Merel van der Wouden 'Onderhandel en krijg wat je wilt'

Merel van der Wouden is onderhandel expert en veelgevraagd spreker. You don't get what you're worth, you get what you negotiate, is haar lijfspreuk en brengt ze op verbluffende wijze over. Tastbare tips die je dagelijks kunt toepassen, handig! Voor contractgesprekken of zakelijke afspraken een must have om deze learnings te hebben.

Dinsdag 12 maart 2021 om 20:00 uur - Shenin Lebrun 'Just do it, en maak je grote dromen waar'

Shenin Lebrun is de 'hustle' queen en pratices what she preaches. Ze werkt bij NIKE, produceert haar eigen films (te vinden op Netflix en Videoland) en runt een consultancy. Hoe je dromen waar maakt, niet op geeft. Gebruik deze inspiratie voor op of naast het hockeyveld.

Schrijf je snel in en maak je eigen inhaalslag. Ben je er ook bij?

#deinhaalslag #eenwereldtewinnen #gelijkekansen #empowerment #abnamro

Nieuws afbeelding