Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Upward beweegt Arnhem!

Geschreven op 4 april 2021

Wil jij gezellig een dag met je vriendjes en vriendinnetjes bewegen? Dat kan! Kom dan zaterdag 1 mei naar Upward.

Op zaterdag 1 mei organiseert hockeyvereniging Upward een evenement voor de jongste jeugd in Arnhem. Het doel van deze dag is de jeugd kennis laten maken met verschillende manieren van bewegen en met de hockeysport in het bijzonder.

Er is een aantrekkelijk programma met onder andere levend tafelvoetbal, knotshockey, bewegen op muziek en nog veel meer!
Ook kun je op de foto met een echte hockeyinternational, krijg je tips en trucs van hockeyschool GOGRIP en krijg je na afloop een hockeybal ermee naar huis.

Het evenement is van 10:00 uur t/m 13:00 uur. De kosten zijn €3,- per persoon. Dit is inclusief lunch met brood van bakkerij Reijnen en een lot voor de loterij met als hoofdprijs een hockeystick, aangeboden door Veldman Sport Velp.

Wil jij lid worden van Upward en meld jij je tijdens dit evenement aan, dan ontvang je een kortingsbon te besteden bij Veldman Sport Velp.

Ben jij tussen de 5 en 10 jaar oud en wil je gezellig een dag komen bewegen? Schrijf je dan nu in via: upwardbeweegtarnhem@gmail.com

Tot dan!

Nieuws afbeelding