Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Versoepelingen per 5 juni!

Geschreven op 1 juni 2021

Beste leden, ouders van leden en vrijwilligers,

Na de persconferentie van afgelopen week zijn er per zaterdag 5 juni versoepelingen voor de sport aangekondigd. Lees er meer over via: https://www.knhb.nl/nieuws/versoepelingen-voor-senioren-en-jeugd-per-5-juni

Aanhakend op dit artikel hebben we op Upward na uitgebreid overleg besloten om voor zowel de jongste jeugd als junioren GEEN regionale wedstrijden te organiseren medio juni...op de (nieuwe) selectieteams (JA1, MA1, JB1, MB1, MB2, JC1, MC1 en MC2) na. De redenen waarom zijn divers:

  • er komt een nieuwe teamindeling aan en daarmee willen we de nieuwe teams kans geven om nog even samen te trainen en wellicht (binnen de club of in de regio) te oefenen.

  • er mogen nog steeds geen ouders mee het terrein op, dus dat geeft wellicht logistieke problemen (bij halen/brengen kinderen).

Indien een team toch graag een regionale oefenwedstrijd bij ons op de club wil organiseren, dan kan dat. Speeltijd en veld is bij mij aan te vragen voor zaterdag 12 en 19 juni. Voor zowel het eigen team als de gasten geldt: max 4 begeleiders per team en dus geen ouders aanwezig op het complex. Zodra je nieuwe team bekend is kan er door het team gemaild worden naar: wedstrijdsecr_jeugd@upward.nl


Nieuws afbeelding