Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Trimhockeyclinic ABN AMRO

Geschreven op 1 juni 2021

Trimhockeyclinic georganiseerd door onze sponsor ABN AMRO


Deze groep is een variatie van nieuwkomers, herintreders of senioren hockeyers die gewoon af en toe willen trainen. Van basistechnieken tot nieuwe ingewikkelde sleeptafels om de basis van een sleeppush te leren. We verzorgen alles op maat en zorgen voor een ieders uitdaging!

 

Zelfs in de training differentiëren we en kunnen we iedereen voorzien van een training op maat en op niveau! We sluiten af met diverse partijvormen waarbij we vooral de ‘nieuwe’ trimmers nog even bijpraten over hoe het spel gespeeld wordt.

 

Wij komen met een bus vol ABN AMRO materialen om een uitdagende clinic uit te zetten. Om alle oefeningen weer op hoog niveau te begeleiden komen we met een aantal overgangs- en/of hoofdklasse spelers of speelsters. Deze dames en heren zien snel of, hoe en wat er verbeterd kan worden. Door dit snel te herkennen, te anticiperen en op een simpele manier uit te leggen kunnen er binnen deze 1,5 uur snel stappen gemaakt worden. (verbetering / vooruitgang geboekt worden?!)

 

De coördinatie van deze clinic zal worden gedaan door een ervaren Bovelander & Bovelander. De clinic duurt 1,5 uur en is voor een groep deelnemers tussen de 30 en 70 personen.

 

In overleg bespreken we alvast wat het geschatte niveau van de training is en hoe we te werk zullen gaan.

 

Wat:

Clinic voor trim- en recreatiehockeyers.

 

Doelgroep:

trim- en recreatiehockeyers

 

Opgeven:

Een e-mail naar jozien@stalpers.com ovv "opgave trimhockey-clinic ABN AMRO”Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws