Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Bar kan open

Geschreven op 3 juni 2021

Bar kan open

Per 5 juni mag de bar open. Er zijn nog geen toeschouwers toegestaan, maar na de trainingen of onderlinge wedstrijden mag er wel weer samen wat gedronken worden op het terras en binnen.

Hoe?

-Tafels met maximaal 4 personen

-50 personen binnen op vaste plekken

-50 personen terras op vaste plekken en op 1,5 meter afstand

-niet staan of zitten aan de bar

-reserveren, registreren en gezondheidscheck zijn verplicht (ter plekke)

-naar de wc of betalen met mondkapje

-max 2 uur zitten en 22.00 uur is iedereen weg.

Zaterdag:

De take away is open met een beperkt assortiment voor de spelers en begeleiders. Dus vooralsnog alleen afhalen en onderweg consumeren.

Zondag:

Binnen de beperkingen willen wij de leden de gelegenheid bieden toch samen wat te drinken. Na het vertrek van Cheron is er geen vaste barman meer. De inrichting (vaste zitplekken) zal geregeld moeten worden. Inkoop, kassa en schoonmaak. Vandaar de herhaalde oproep: welk team of groepje enthousiaste leden stoomt de bar de komende maanden klaar voor de heropening in augustus?

De bar is belangrijk: een ontmoetingsplek voor de leden, een gezellige sfeer en een positieve financiële bijdrage aan de club. We hebben al een goed idee van hoe het kan, we zoeken mensen die het gaan uitrollen en finetunen.

Aanmelden

Zondag loop je het clubhuis binnen op zoek naar een lekker drankje en hapje. Kijk dan niet verbaast om je heen als er niemand achter de bar staat maar vraag je zelf af waarom je je eigenlijk nog niet hebt aangemeld om dit te regelen.

 

Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur een mail naar: vrijwilligers@upward.nl of bestuur@upward.nl of spreek een bekende vrijwilliger aan en pak die handschoen op. Maak de bar weer het kloppende hart van de vereniging!

Nieuws afbeelding