Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Nieuws van de Upward kledingcommissie

Geschreven op 22 juli 2022

Belangrijk!!! Lees dit goed door

 

Wedstrijdshirts

Ieder spelend krijgt een officieel Upward wedstrijd shirt in bruikleen tegen een vergoeding van €12,50 per seizoen. Dit bedrag wordt gelijk met de jaarlijkse contributie geïnd. Dit geldt ook voor keepers, maar niet voor trimhockey, voetbalhockey, trainings- en niet-spelende leden. Voor uitgebreide informatie ga naar de Upward site, kies Upward en daaronder Goed uitgerust.

 

Dit shirt kan met name voor de jeugdleden elk seizoen vanwege de maat geruild worden. Het is daarom belangrijk de berichten van de kledingcommissie te lezen zodat je nooit een ruil-, ophaal- of inlevermoment mist.

Het eerstvolgende momenten staan gepland op:

·       dinsdag 30 augustus 17.30-19.00

·       zaterdag 10 september 09.00-10.30u

 

Trainings-shirts

Tijdens de meet & greet is het zogenaamde trainings/uitshirts (rood) gepromoot.

 

Dit heeft wel wat extra uitleg nodig. De club is verplicht om te allen tijde in het clubshirt competitiewedstrijden te spelen. Alleen wanneer je een uitwedstrijd hebt tegen een club die ook in groene wedstrijsshirts speelt, mag je een andere kleur shirt dragen.

Het rode shirt kan voor die enkele keren als uitshirt worden gebruikt. Daarnaast is het vooral een mooi trainingsshirt en handig als je oefenwedstrijden tegen teams van onze eigen club speelt.

 

Het rode shirt is natuurlijk ook te bestellen door de seniorenteams. De kosten van dit rode shirt zijn €17,50 p/p of €15,00p/p vanaf 5 teamleden.

Bestellen van het shirt kan via de kledingcommissie. kleding@upward.nl  

 

Hoodies

Alle jeugdteams hebben tijdens de meet & greet kennis gemaakt met de Upward teamhoodie. Superleuk zo’n hoodie met Upward logo.

Deze is rechtstreeks te bestellen bij Veldman sport. De kosten van de hoodie zijn €17,50 per stuk inclusief Upward logo op de borst. Overige opdrukken zijn natuurlijk mogelijk, hieraan zijn extra kosten verbonden. Hiervoor kan je ook bij Veldman terecht. info@veldmansport.nl, cc kleding@upward.nl

 

Als een of meerdere ouders willen sponsoren is dat natuurlijk geen probleem. Behalve de kosten van het bedrukken zijn hier geen consequenties aan verbonden. Wel willen we graag weten wie de teamsponsor is. Geef dit aub door aan de sponsorcommissie. sponsor@upward.nl

 

Nieuwe leden

Nieuwe leden kunnen een wedstrijdshirt ophalen bij de kledingcommissie. Hiervoor zijn afhaalmomenten op de club gepland. Deze afhaal, ruil en inlevermomenten worden drie keer per jaar bekend gemaakt op de Upward app. Hierbij wordt gevraagd naar je naam en je nieuwe team.

De eerstvolgende zijn di 30 aug 17.30-19.00u en za 10 sept 09.00-10.30u.

 

Daarnaast krijgen nieuwe leden een bevestigingsmail van de ledenadministratie. Bij het tonen van deze bevestiging als nieuw lid kan je 20% korting krijgen op je eerste aankoop bedrag bij Veldman sport voor o.a. rokje/broekje en kousen.

 

 

Tot slot.

Zijn er nog vragen, mail ons dan!

kleding@upward.nl

Nieuws afbeelding