Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Upward doet mee met de Grote Clubactie

Geschreven op 8 september 2022

Onze jeugdleden (E8, D en C leden) gaan vanaf 24 september loten van de Grote Clubactie verkopen. Het balkon van het Clubhuis kan wel een opknapbeurt gebruiken. Met het geld dat we ophalen wordt er nieuw meubilair voor op het balkon gekocht. 

 

Hoe gaan we dit doen? 

Startdatum van de lotenverkoop is 24 september. De actie loopt tot 21 november. Om loten te verkopen hebben de leden boekjes nodig. Deze worden vanaf 24 september aan de desbetreffende teammanagers uitgereikt. De teammanagers worden nog geïnformeerd.

 

Win-win

Met de Grote Clubactie halen we geld voor Upward op. Ook maakt de lotkoper kans op een van de prachtige prijzen. De prijzen die te winnen zijn variëren van cadeaubonnen, minicruises tot het winnen van een auto of zelfs de hoofdprijs van dit jaar maar liefst €100.000,-. Deze trekking vindt plaats op 6 december.

 

Dit jaar bestaat De Grote Clubactie 50 jaar. De Grote Clubactie wordt 1 keer per jaar in heel Nederland gehouden. Verenigingen kunnen zich aanmelden om mee te doen en de leden verkopen loten van €3,- per stuk. Deelnemen aan de Grote Clubactie versterkt het clubgevoel van de vereniging. En dat vinden wij heel belangrijk. Want #samenzijnwijupward 

Nieuws afbeelding