Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Upward herfst hockeykamp

Geschreven op 14 september 2022

Upward Hockeykamp in de herfstvakantie

tot 1 oktober vroegboekkorting geldig

 


Op 26, 27 en 28 oktober staat er weer een Upward Hockeykamp op de planning! Schrijf je nu in en profiteer van de vroegboekprijs van € 139,- tot en met 30 september. Hierna geldt de reguliere prijs van € 154,- voor 3 dagen. Het Upward Hockeykamp is voor alle kinderen van 6 tot en met 14 jaar.

 

Tijdens het Upward Hockeykamp draait het om lekker hockeyen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het hockeykamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport to Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. 

Eén van onze hockeyinternationals komt tijdens het Upward Hockeykamp in Arnhem een hockeyclinic geven. Dit is dus je kans om te leren hockeyen van een van de beste hockeyers ter wereld. 

Profiteer nog tot en met 30 september van de vroegboekprijs! Schrijf je in en betaal € 139,- voor 3 dagen hockeyplezier. Na 30 september geldt de reguliere prijs van € 154,-. Schrijf uw kind in via deze link.

Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com.

Tot 26 oktober bij het Upward Hockeykamp in de herfstvakantie! 

Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws