Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Upward bestaat komend seizoen 100 jaar! www.upward100.nl

Geschreven op 13 juli 2023

Lieve Upwardianen,

Het seizoen 23/24 zal in het teken staan van het 100 jarig bestaan van onze mooie club. De Lustrumcommissie is hard bezig met de voorbereidingen voor dit jaar. Naast de activiteiten gedurende het hele jaar is de commissie bezig met het feestweekend waarop de club dan echt 100 kaarsjes uit mag blazen. Dit zal plaatsvinden in het weekend van 29 sep t/m 1 oktober! Hou dit weekend vrij in de agenda en wees erbij!

Lustrumwebsite:
We willen graag www.upward100.nl onder jullie aandacht brengen. Via deze website gaan we jullie de komende tijd op de hoogte houden van alle activiteiten. Deze site wordt de komende tijd uitgebreid met allerlei nieuwe items, dus hou deze goed in de gaten!

Zo kunnen jullie hier binnenkort mooie lustrum bierpakketten aanschaffen en ook de tickets voor het feest op 30 sep. Nieuwe inhoud van de website zullen we uiteraard communiceren via de upward-app en de reguliere mail- en whatsapp groepen.

Feestweekend:
We geven nog niet alle details vrij, maar grofweg kan je alvast rekening houden met het volgende:
Vrijdagavond 29 september feestavond voor de jeugd – ticketverkoop zal via Upward-app plaatsvinden.
Zaterdag 30 september in de middag reunie met een wedstrijd van een sterrenteam van Upward tegen de batavieren. Vanaf ca 19.30u barst het feest los. Denk aan iets van een Upward-festival.
Zondag 1 oktober vanaf de middag grote familiedag, met toffe dingen te doen voor de jeugd en natuurlijk ook vermaak voor alle senioren en ouders.

Lustrum kledinglijn:
Natuurlijk is een lustrum niet compleet zonder een nieuwe outfit. Laten wij ook daar nou aan gedacht hebben. Ter ere van dit sportieve lustrum hebben wij een Upward sportkleding lijn in het leven geroepen met het enige echte lustrumlogo. Deze collectors items in spe kunnen worden gekocht via de link op de lustrumsite www.upward100.nl.

Wij hebben er enorm veel zin in. Geniet van de zomer, rust uit want komend seizoen wordt een groot feest.

Met sportieve groet,

De Lustrumcommissie

Nieuws afbeelding

Reacties

img

Yael Spanier

2-8-2023 @ 09:04:03 |Een mooi programma voor een bijzonder lustrumjaar!jaar

img

Leo de Kraker

23-8-2023 @ 15:31:14 |Ik zou graag iets meer willen weten over het programma voor reünisten op zaterdag , zodat ik dat kan doorsturen naar een aantal oud-leden uit de periode 1965 tot 1995

img

Eefje Dohmen

6-9-2023 @ 17:17:44 |Ik ben een speelster van Upward G2. Ik zou graag mee willen doen aan het Gouden Bal toernooi op zondagmiddag 1 oktober.

Reageer op het nieuws