Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

UPdate nieuwe teams - trainingen en nieuwe seizoen JEUGD

Geschreven op 16 juni 2024

Teamindeling 2024-2025
De nieuwe teamindeling staat vandaag vanaf 12uur online! Ga naar upward.nl, klik op het Lisa icoontje, login met je lidmaatschapsnummer en wachtwoord, ga naar Club en klik op Documenten. Daar zie jij je nieuwe teamindeling! Veel hockeyplezier volgend seizoen! 

Trainingen
In de week van 24 juni train je nog 1 keer met je nieuwe team. Het trainingsschema volgt in de loop van volgende week.
Vanaf maandag 19 augustus starten de trainingen van het nieuwe seizoen weer. Het trainingsschema volgt in de week van 12 augustus. 

Voorbereiding nieuwe seizoen
Upstart voor de topteams is van 12 t/m 16 augustus. Verdere info volgt.
Voor de breedte teams zijn wij nog bezig met een leuke invulling in de vorm van een drieluik of clinic. Datum 16 of 31 augustus. Hierover later meer.

Meet and Greet (Stick Together) voor ouders
Op dinsdag 20 augustus 's avonds is er een gezellige Stick Together voor ouders. Maak kennis met de ouders van het team van je zoon of dochter en kijk hoe jij je volgend jaar als vrijwilliger kunt inzetten voor Upward!

Start competitie 2024-2025
Vanaf zaterdag 7 september start de competitie weer voor de jeugd.

Reminder: oproep coaches en managers
Wij zijn nog opzoek naar coaches en managers voor de verschillende teams (top en breedte). Stuur een mail naar jeugdcommissie@upward.nl als het jou leuk lijkt! Voor coachen van een breedte team is hockey-ervaring fijn maar niet verplicht! 

Let op! Zit je nu in de O-10 en volgende seizoen in O-12 dan val je volgend seizoen onder de jeugd en is dit bericht ook voor jou ;-)

Nieuws afbeelding