INLOGGEN
Nieuws
Verslagen
Nog geen verslagen.
Social Media
Clubcompetitie
1.     JA1
2.     G-Hockey 1
3.     MC1 Zaal
4.     MB3 Zaal
5.     JC2

Hele clubcompetitie
Een Stukje Respect
29-9-2018  | 

 

Een Stukje Respect

 

Het is alweer even geleden, maar goede berichten…daar krijg je nooit genoeg van. Zaterdag 26 mei mochten wij weer namens bakkerij Reijnen een heerlijk taart uitdelen. Dit keer hebben we ervoor gekozen om de taart in stukjes op te delen om zodoende verschillende mensen blij te kunnen maken met een lekker stukje respect-taart. Als eerste hebben we heerlijk  in het zonnetje op het balkon van Upward Sara Vermeer en Jeep Brongersma, Jan Maarten Elias, Annemieke de Jong en Bram Ten Cate verrast met een stukje taart. Allemaal mensen die achter de schermen al heel lang en/of veel voor Upward doen.

Daarna zijn we naar Valkenhuizen gereden, waar op dat moment een E-hockeytoernooi aan de gang was. Na en tijdje gekeken te hebben naar deze indrukwekkende vorm van hockey, zijn we een paar mensen in het zonnetje te gaan zetten. Marjolein ten Hoeve, Bas ten Cate, Ronald Verhoek, Dick Cochius en nog een aantal mensen waren blij verrast toen wij ze een stukje taart kwamen brengen.

 

Mocht je nu ook iemand kennen die veel voor Upward doet en dus wel een stukje respect-taart verdient, stuur dan een mail naar [email protected]en wie weet komen wij hem of haar ook een keer verrassen met een stukje respect-taart!

 

Namens Sportiviteit&Respect

Marjolein Snater en Anne Mieke Verhoeven

 

 

 


terug naar vorige scherm