INLOGGEN
Nieuws
Verslagen
Nog geen verslagen.
Social Media
Clubcompetitie
1.     JA1
2.     G-Hockey 1
3.     MC1 Zaal
4.     MB3 Zaal
5.     JC2

Hele clubcompetitie
Scheidsrechters zaterdag gezocht
29-9-2018  | 

 

Scheidsrechters zaterdag gezocht

 

We zijn heel erg hard op zoek naar ouders, opa’s, oma’s, buurmannen of buurvrouwen die willen helpen bij het fluiten van jeugd wedstrijden op zaterdag.

Elke week hebben we gemiddeld tussen 40- 45 scheidsrechters nodig!

We hebben de jonge scheidsrechters van de Upward Referee Academy (URA), maar dat is lang niet genoeg om alle wedstrijden bezet te krijgen. Deze tieners moeten ook zelf moeten spelen op zaterdag, hebben huiswerk te doen en we kunnen ze niet de hele zaterdag inzetten.

Zeker voor de A en B teams is het soms een zeer lastige puzzel om bij elke wedstrijd die gespeeld wordt 2 passende scheidsrechters te vinden. Wij zijn hier als commissie vaak de hele week zoet mee.

Dus, wil je je inzetten voor de club en heb je een scheidsrechter kaart, mail ons dan!

 

Daarnaast willen we ook een oproep doen aan ouders die ons willen helpen de nieuwe URA groep 2018 te begeleiden in het fluiten op het veld. Het gaat vooral om C en D kids die het leuk vinden om te fluiten en nu hard aan het leren zijn om hun club scheidsrechter examen te halen.  Zodra ze het examen gehaald hebben, gaan ze in het veld ervaring opdoen. Dit is voor iedereen spannend en het zou fijn zijn als we hier ouders bij kunnen plaatsen die de jonge scheidsrechters mentale steun willen geven.

 

We waarderen het enorm als je wilt helpen en verzoeken je je aan te melden door een mail te sturen naar [email protected].

 

 

Hartelijke groet,

Jolanda Evers

 

 


terug naar vorige scherm